Arriben les vacances i, com ja és habitual, la secretaria d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals romandrà tancada de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos. Per la seva banda, el servei de cafè-bar tancarà del diumenge 3 fins al dijous 28 d’agost (ambdós inclosos) i tornarà a obrir el divendres 29 d’agost.

Per a celebrar l’arribada del merescut període de descans estiuenc, el cafè-bar de l’Entitat acollirà una festa de fi de temporada el dissbate 2 d’agost.

Amics de les Arts i Joventuts Musicals reiniciarà les seves activitats el setembre: el dia 17 amb les primeres sessions de model i el dia 24 amb l’inici de les classes artístiques per a infants del Taller dels Amics Menuts. D’altra banda, us recordem que el diumenge 5 d’octubre se celebrarà la 36a Fira del Dibuix

Que tingueu un bon estiu!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies