Arriben les vacances i, com ja és habitual, la secretaria d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals romandrà tancada de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos. Per la seva banda, el servei de cafè-bar tancarà del diumenge 3 fins al dijous 28 d’agost (ambdós inclosos) i tornarà a obrir el divendres 29 d’agost.

Per a celebrar l’arribada del merescut període de descans estiuenc, el cafè-bar de l’Entitat acollirà una festa de fi de temporada el dissbate 2 d’agost.

Amics de les Arts i Joventuts Musicals reiniciarà les seves activitats el setembre: el dia 17 amb les primeres sessions de model i el dia 24 amb l’inici de les classes artístiques per a infants del Taller dels Amics Menuts. D’altra banda, us recordem que el diumenge 5 d’octubre se celebrarà la 36a Fira del Dibuix

Que tingueu un bon estiu!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies