Aquest 24 de setembre comença la 8a edició del Taller dels Amics Menuts, el taller de creativitat adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que ofereix Amics de les Arts i Joventuts Musicals i que està coordinat per l’artista Rat Soriano.

El Taller dels Amics Menuts no és un espai on els nens i nenes només aprenen a dibuixar i pintar sinó que, a més, aprenen a valorar el fet cultural gràcies a que formen part d’una Entitat on el teatre, el cinema, la música, la literatura i les arts plàstiques són activitats presents en el dia a dia.

Aquest serà el vuitè projecte del Taller. I diem projecte perquè cada curs està basat en un tema diferent, cercant tècniques alternatives i personatges que ajudin a entendre el món de l’art, especialment el contemporani. Els projectes més destacats fins ara han estat els dedicats a contemporanis com Tàpies, Barceló, Ràfols-Casamada i Chillida, o a creatius com Tim Burton, Ferran Adrià i Gaudí.

Volem remarcar que el darrer, titulat “Volem color”, va ser tot un èxit per la participació del grup en el TramuntanArt 2014, al Port de la Selva. I, mirant més enrere, també ens sentim orgullosos d’haver participat en el “Centpeus, mil passos”, projecte artístic i social fet a Badalona i a Slagelse (DK).

Per a aquest any en el Taller dels Amics Menuts preparem una volta al món. Visitarem amb la imaginació un país de cada continent per recrear els seus paisatges, la seva gent i el seu art.

Hem de suposar que el nostre caràcter dinàmic i no tradicional ens ha donat el suport de personatges del món cultural i educatiu de la ciutat de Terrassa. Incloses les regidories corresponents que, sempre, han estat presents en la inauguració de l’exposició de final de curs, on els infants se senten veritables artistes per l’ambient familiar i festiu que viuen aquell dia i també se senten orgullosos d’exhibir els treballs realitzats durant el curs a la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals durant el mes de juny.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies