Arriba el temps de les vacances i, com és habitual, la secretaria de l’entitat romandrà tancada tot el mes d’agost i tornarà a obrir el dijous 1 de setembre, amb l’horari habitual. D’altra banda, el servei de cafè-bar tancarà també de l’1 al 31 d’agost (ambdós inclosos) i tornarà a obrir el dia 1 de setembre.

De retorn de les vacances estiuenques, reprendrem amb força la nostra tasca pensant ja en les primeres activitats de la temporada, com les Sessions de model, que es reprendran el dimecres 14 de setembre, passant pel ja habitual Taller dels Amics Menuts, per als artistes més joves de la casa en el qual, enguany, hi ha hagut un relleu i el Taller el portarà l’il·lustrador Jordi Seró, que també coordina una part de la Fira del Dibuix, fins a les noves ofertes de cursos literaris. Les matrícules de tots els cursos i tallers són obertes i a la secció Properes activitats de la pàgina d’inici d’aquest web trobareu informació i les butlletes d’inscripció. I, per descomptat, el primer diumenge d’octubre, el dia 2, arribarà la tradicional Fira del Dibuix, que enguany assolirà la 38a edició i que incorporarà el còmic, la il·lustracó i la fotografia, aquestes darreres al carrer Major.A partir de l’1 de setembre, doncs, tornarem a obrir les dependències de secretaria, que des de ja fa uns anys està oberta els dimarts, dimecres i dijous de 9h a 13h i totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17h a 20h, on podreu gestionar qualsevol tema de caracter administratiu que necessiteu, així com les inscripcions a cursos i activitats, o recollir informació sobre els mateixos. Com sempre, ja sabeu que a través de la secretaria podeu fer arribar qualsevol missatge a les diferents vocalies i a la Junta Directiva.

Que tingueu un bon estiu!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies