El passat dissabte 29 d’octubre es va inaugurar l’exposició de David Millán, amb un contingut centrat en grups musicals. Amb aquesta mostra s’obren les activitats del Grup Fotogràfic de la temporada 2016-2017.

L’exposició de Millán s’ha instal·lat a La Cúpula, un espai singular en l’accés als Amics des del carrer Sant Pere, que acollirà totes les mostres que organitzi el Grup Fotogràfic. Les fotografies d’actuacions de diversos grups de rock es mostren sobre plafons que també recullen texts de l’autor.

En paraules de Millán “Aquestes imatges ordenades aleatòriament en una coherent col.lecció de grups de fotografies, ens ofereixen un relat en un sentit ampli i no exclusivament narratiu. Podria tractar-se de la crònica d’una sola nit, de la representació d’un símbol : el concert. Els seus personatges ens proposen l’exaltació d’un objectiu i representen els gestos d’una necessitat.

El document i la mirada crua en un sol mot d’hippersensibilitat.”

L’exposició romandrà oberta fins al 17 de novembre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies