El dijous 1 de desembre el fotògraf Francesc Muntada oferirà una xerrada sobre el tema Fotografia la natura, art o passió?. L’acte tindrà lloc a la sala Jacint Morera dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals (entrada per C/ Sant Pere, 46), a les 19:30h.

La xerrada, organitzada pel Grup Fotogràfic de l’entitat, tindrà com a protagonista Francesc Muntada i Sagrado, que es dedica professionalment a la fotografia de natura des de fa més de 20 anys. Soci i col.laborador d’Imaginem, empresa de fotografia especialitzada, és també professor de l’Escola de Fotografia de Terrassa i de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha publicat quatre llibres d’autor. Pots trobar més informació sobre la seva obra i la seva trajectòria a http://francescmuntada.cat/wordpress/.

L’objectiu és que després de la dissertació de Muntada es pugui establir un diàleg entre els assistents sobre fins a quin punt és un art la fotografia de natura, i fins a quin punt sense passió és poden fer unes fotografies “de qualitat”.

Esperem comptar amb la teva participació!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies