El dijous 1 de desembre el fotògraf Francesc Muntada oferirà una xerrada sobre el tema Fotografia la natura, art o passió?. L’acte tindrà lloc a la sala Jacint Morera dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals (entrada per C/ Sant Pere, 46), a les 19:30h.

La xerrada, organitzada pel Grup Fotogràfic de l’entitat, tindrà com a protagonista Francesc Muntada i Sagrado, que es dedica professionalment a la fotografia de natura des de fa més de 20 anys. Soci i col.laborador d’Imaginem, empresa de fotografia especialitzada, és també professor de l’Escola de Fotografia de Terrassa i de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha publicat quatre llibres d’autor. Pots trobar més informació sobre la seva obra i la seva trajectòria a http://francescmuntada.cat/wordpress/.

L’objectiu és que després de la dissertació de Muntada es pugui establir un diàleg entre els assistents sobre fins a quin punt és un art la fotografia de natura, i fins a quin punt sense passió és poden fer unes fotografies “de qualitat”.

Esperem comptar amb la teva participació!

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies