Un lloc comúAquest proper divendres, 18 de novembre, s’estrena Un lloc comú, de Joan Yago, el nou muntatge del Grup de Teatre de l’entitat, dirigit per Maria Miralda, que explora, en to de comèdia, la relació de quatre dones amb l’home absent, el seu lloc comú.

Manel Sabaté ha mort. Al darrere deixa tres vídues, un llibre i una amant recurrent que ningú coneix. Ara que ell ja no hi és, les «seues dones» ja no tenen cap motiu per a seguir guardant-se el respecte mutu de les últimes setmanes, ja no tenen res en comú. Però, en canvi, aquesta nit soparan juntes una darrera vegada.

Aquest és l’argument d’Un lloc comú, l’obra de Joan Yago que s’estrena aquest divendres, amb les actrius Anna Clariana, Laura Castillo, Marta Espachs, Mercè Coll i M. Mercè Monterde, dirigides per Maria Miralda. La directora assenyala: “M’encanta treballar situacions realistes, històries que ens puguin passar a tu i a mi. I pensar què hauria fet i com hauria reaccionat jo.”

L’obra es representarà a la Sala Joaquim Cardellach dels Amics fins al 18 de desembre (divendres i dissabtes a les 21:30h, i tots els diumenges i el dijous 8 de desembre a les 18:00h).

Es poden reservar les entrades trucant al 93 785 92 31, els dies feiners, de 5 a 8 de la tarda.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies