Ahir, dilluns 6 de novembre, es van fer públiques les 48 propostes per rebre els Premis Arc 2023, els XXI Premis de la Indústria Musical del Directe, uns guardons que lliura l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. El Jazz a Terrassa ha tingut un doble reconeixement.

En la categoria de millor espai musical o sala de concerts s’ha proposat la Nova Jazz Cava, la New Fizz de Barcelona, la Deskomunal de Barcelona i el Foment de Girona. En la categoria de millor programació de festival o cicle de concerts de mig o gran format els noms que hi opten son: el Festival Jazz Terrassa, el Festival de Porta Ferrada, el Festival Paupaterres de Tàrrega i el Festival Jardins Terramar de Sitges.

Els Premis Arc es lliuraran el 29 de novembre al Teatre de la Llotja de Lleida.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies