Des de l’organització de la Biennal Manifesta 15, que el 2024 tindrà de lloc del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024  a 12 ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona, entre elles Terrassa .

Aquesta Open Call fa una crida a totes les persones i entitats que vulgueu presentar un projecte (el qual, us haig de dir, estarà molt ben dotat: al voltant de 2.000 eu d’honoraris + 10.000 eu de producció).
Manifesta 15 convida els actors locals a plantejar projectes no convencionals relacionats amb les arts visuals, l’ecologia, el teatre, l’arquitectura, el disseny social, la música, la literatura i altres disciplines que poden ajudar
a donar forma a futures visions positives de com s’ha de transformar la regió metropolitana d’una manera sostenible.
La data límit de la convocatòria oberta és el divendres 1 de desembre de 2023, al desembre els avaluaran i a finals de desembre de 2023 comunicaran la selecció. Tingueu en compte que hauran de ser projectes que es presentaran públicament durant els mesos de la biennal, és a dir, de setembre a novembre de 2024, tindreu de gener a juliol per produir-los.

Aquest lloc utilitza cookies per tal que tinguis una millor experiència d'usuari. Si continues navegant entenem que acceptes les cookies i la nostra política de cookies.


ACEPTAR
Aviso de cookies